Hurtige kanelsnegle

Hurtige kanelsnegle

Mmm… Friskbagte kanelsnegle!

Kanelsnegle:

– 6 spsk vand
– 2 tsk bagepulver
– 3 dl mælk
– 50 g smeltet margarine
– 8 dl mel
– 1 tsk salt
– 3 spsk sukker

– 50 g smør
– 50 g sukker
– 1 spsk kanel

– 1 sammenpisket æg til pensling
– 2 spsk rørsukker til pynt

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 225 grader.

2. Opløs bagepulveret i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen.

3. Rul til en aflang firkant.

4. Til remoncen rører du 50 g smør, 50 g sukker og 1 spsk kanel sammen og smører jævnt fordelt på dejen.

5. Jeg brugte en muffinform med 12 huller til kanelsneglene, som jeg smurte med smeltet margarine.

6. Rul dejen sammen til en roulade og skær i 2 cm tykke skiver.

7. Pensl med det sammenpiskede æg og drys 2 spsk rørsukker ud over kanelsneglene. Denne opskrift giver 22 stk.

8. Ind i ovnen i 14 minutter og så er der lune kanelsnegle!

Tip:

Hvis du vil prøve en anden variant af kanelsnegle, kan du rive marcipan i remoncen eller putte mørke chokoladeknapper på ca. 60 % i dejen. Det smager også godt…

Reklamer

One thought on “Hurtige kanelsnegle

  1. Friskbagte kanelsnegle lørdag morgen DET ER LÆKKERT og nemt supper god opskrift min dater siger at hun kan vende sig til lune morgen snegle

    Mange tak for opskriften den er virkelig god og ikke at glemme nem TAL (-:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s