Om

Camilla Bjerre af Camilla Bjerre.

Dette er en samling af mine mest vellykkede opskrifter.

Her finder du simpel hverdagsmad; lige fra smoothies til aftensmad. Jeg elsker et hjemmelavet måltid mad med kærlighed, men er samtidig ikke bange for at springe over hvor gærdet er lavest i en travl hverdag – så længe det ikke går ud over smagen, er jeg på ingen måde fanatisk.

Jeg har altid været glad for at spise og lave mad og får inspiration fra madblogs, kogebøger, blade, internettet, madprogrammer, café- og restaurantbesøg samt fra madlavning med venner og familie.

Det som jeg vil dele er først og fremmest mine opskrifter. Men disse opskrifter rummer langt mere end ingredienser. De indeholder en glæde over at lave og nyde mad. Jeg har med denne madblog en stor interesse i at sprede et budskab om et afslappet og naturligt forhold til mad. Ifølge min filosofi er der ikke noget mad, der er forbudt eller forkert at spise. Sundhed er for mig at spise, hvad jeg har lyst til, hver dag.

For mig er sundhed en tilstand af fysisk, psykisk og socialt velvære.  Derfor kunne jeg aldrig drømme om at gå på kompromis med smag frem for sundhed, da sundhed for mig handler om mere end blot hvilke ingredienser min mad indeholder.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s